PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France

2022. december 31., szombat

©BONNE ANNÉE SAINT-TROPEZ 2023 @ilonabarnabiphotonews

 

@ilonabarnabiphotonews ©
Bonne Année Saint-Tropez 2023
@ilonabarnabiphotonews

2022. december 30., péntek

©Tony Vaccaro: The Centennial Exhibition


Exhibitions in New York and Santa Fe celebrate the 100th Birthday of Tony Vaccaro

©ÉLET egy távoli ukrán faluban! KARÁCSONY A FALUBAN!


Ma egy távoli ukrán faluba megyünk, és megnézzük, hogyan ünneplik ott a karácsonyt! Hagyományos ukrán karácsonyi ételek készítése.
La nourriture saine était bonne à regarder, il semblait que le temps s'était arrêté. . . Joyeuses fêtes

©Happy New Year 2023 🌱 The Best Of Vocal Deep House Music Mix 2022 🌱 New ...


Boldog Új Évet!

©A szépség és a szörnyeteg Full HD

Hugo egy különös kastélyba téved az erdőben. Amikor letép egy szál rózsát, szembe találja magát egy szörnyeteggel, aki elengedi, de azt kéri tőle cserébe, hogy az első személyt, aki az útjába kerül, küldje vissza hozzá cserébe. Legnagyobb rémületére, szépséges lánya, Elsa lesz az. Az udvarban lakik még Wenzel és Irmel, akik alig tudják magukban tartani, hogy átok ül a kastélyon.

©AKADÁLYMENTES ÉLET * FENYVES ZOLTÁN SUHANJ! ALAPÍTVÁNY * 2022 KARÁCSONY PARLAMENT

 

@ilonabarnabiphotonews ©


"Fenyves Zoltán mit ad neked a sportolás?
Elsősorban kikapcsolódást. Mi, magyarok hajlamosak vagyunk arra, hogy a negatív dolgokon fennakadjunk, folyamatosan azon pörögjünk, hogy nehéz az élet. Persze vannak nagyon nehéz helyzetek, de ezekből muszáj kijönni, különben beleőrülsz. Én hiszek a vonzás törvényében: ha folyamatosan azon keseregnék, hogy milyen rossz, akkor egyre rosszabb lenne. Ehelyett inkább azon vagyok, hogy a meglévő helyzettel tudjak valamit kezdeni. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek nehéz napjaim, de szerintem ez bárki életében előfordul, és mindenkinek kellene ez a pozitív szemlélet. Belőlem a sport előhozza a pozitív hozzáállást, és emellett nagyon jó kikapcsolódás is.
Aki se filmeket nem néz, se a közösségi médiát nem használja, az is ismerhet téged látásból, hiszen csaknem az összes futóeseményen ott vagy SUHANJ!-os társaiddal együtt a jellegzetes kék szerelésben. Mit csinál konkrétan a SUHANJ! Alapítvány?
2010-ben jött létre az Alapítvány, azzal a céllal, hogy megossza a mozgás örömét a fogyatékkal élő emberekkel. Most már 12 éve tapasztaljuk azt, hogy szerencsére egyre több önkéntesünk van, egyre több fogyatékkal élő hall rólunk. A célunk az edukáció, és az, hogy ne a különbség, hanem a hasonlóság látszódjon fogyatékkal élők és épek között. Ezért is hoztuk létre a SUHANJ! Fitness-t, az akadálymentes edzőtermet."

p.s... ma találtam ezt a cikket, ha a forrásra kattintasz több információ birtokában lehetsz, talán lesz ötleted vagy éppen segít... engem igazán ez a pozitív hozzáállás, életszemlélet az, ami megfogott... erőt, egészséget sugározz!... és tényleg hajlamosak vagyunk nyavalyogni, panaszkodni sokszor a semmin is... belegondoltál már abba, ha ezen változtatnánk és törölnénk, akkor teret adnánk a jó dolgoknak...

2022. december 29., csütörtök

©PHOTOGRAPHY * FINEART * SAINT-TROPEZ, FRANCE (DOWNLOAD PRO.PHOTOS BY ALAMY ILONA BARNA BIPHOTONEWS)

 

ILONA BARNA BIPHOTONEWS
DOWNLOAD PRO.PHOTOS BY ALAMY
Ilona Barna
BIPHOTONEWS

p.s... szeretem a művészi alkotásokat fotózni minden térben, főleg azért, mert nem mozognak és nem beszélnek vissza... ez most vicc volt! ... igazából a szobrok, képek, festmények elbűvölnek, elvarázsolnak és elvisznek egy másik dimenzióba, ezt mindennél jobban kedvelem ... a fenti kép Saint-Tropez kikötőjében készült 2022-ben... szezonális kiállítás a szabadban, az utcán, tereken... Carole A. Feuerman Street Expo Belairfineart Saint-Tropez ... az  album megtekinthető, fotók letölthetőek  itt! 

... hogy ki is az alkotó, röviden: Carole A. Feuerman amerikai szobrász és művész, aki a hiperrealizmusban dolgozik. A Feuerman különféle anyagokat használ, beleértve a gyantát, márványt és bronzot. A Smithsonian Institution National Portrait Gallery kiállításain szerepelt; és a Palazzo Strozzi Firenzében, Olaszországban.

Ilona Barna BIPHOTONEWS ©
Teljes album letölthető pro. fotókkal itt elérhető!
Ilona Barna
BIPHOTONEWS
Portfolio


© Ajándék ötletek anyáknak az ünnepekre... 65 év alattiaknak komolyan mondom ... Hermes Birkin

 Ajándék ötletek anyáknak az ünnepekre... 

65 év alattiaknak komolyan mondom az évszámot, mert efelett már nem igen bírnak inni...



🙂 ... de jól jöhet egy :) Hermes Birkin táska, ami nem vészesen drága 23826 € :) (most itt átváltottam, hogy ne tévedj 9,550,120.90 Hungarian Forints ) akár lehet egy jó befektetés is...

©The Very Best Of R.E.M. Collection 2022 - R.E.M. Greatest Hits Full Albu...


Il est formé en 1979 par Michael Stipe (chant), Peter Buck (guitare), Mike Mills (basse) et Bill Berry (batterie). Ce fut l'un des premiers groupes de rock alternatif populaires, attirant très tôt l'attention grâce au jeu de guitare en arpèges de Buck et aux paroles énigmatiques de Stipe.

2022. december 27., kedd

©ONLINE VÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK VÁLASZTÉKA HATÁRTALAN, DE VAJON MELYIK AZ IGAZI? Öregedésre ajánlott krémek * Masszírozó főnöki székek ...

ÖREGEDÉSRE AJÁNLOTT KRÉMEK VÁLASZTÉKÁBÓL KIEMELTEM AZ  EGYIKET
A PINTERES OLDALÁN TALÁLTAM

 





p.s... Caratia Crem2 olvasom az ajánlat hitelesnek tűnő történét... megérintett és már majdnem megrendeltem, de gondoltam előbb alaposabban körülnézek a neten és elolvasom a véleményeket, megkeresem a neveket, amivel hirdetik. Nem találtam semmit, ami megerősített volna abban, hogy megvehetem a terméket bizalommal, de ettől még lehet, hogy tényleg jó, csak hát... 
Volt olyan link, ami egy egészen más termékhez, szolgáltatásokhoz vezetett el! 



Megrendelés kedvezménnyel rákattintottam és egy másik terméket hirdetett  itt!





dr. Kenzo Sakura hiteles weboldalát sajnos nem találtam meg! 
Valaki ismeri ezt a terméket és használta már, mert a véleményekben olvastam, hogy nagyon jó, de az is elbizonytalanított... más termékeknél is megtaláltam ugyanazt a nevet a véleményezők között... 
Nem akartam úgy járni, mint a hibásan érkezett, más színnel,  Made in China (a hirdetésben nem olvasható a származási hely!) gyenge minőségű főnöki irodai maszírozó székkel, amit Karácsony előtt rendeltem. Ajándéknak szántam, de elbizonytalanított a dobozon található információ és még jó, hogy megvizsgáltám a terméket. Felháborító, hogy három funkcionális hibát is találtam (fotók lent!),  a szék használhatatlan. Most várakozásban vagyok, hogy vajon mikor küldik vissza a pénzem... 
A kép, ami  után vásároltam:

A kép mutatja a terméket, ami megérkezett hasonul a színe a származási helyéhez. Szerinted is van különbség, a három hibáról most nem is beszélve.

 
USB csatlakozó feje horpadtan érkezett, a termék funkcionálisan használhatatlan, masszázsnak szia:


A lábtartót nem lehetett betolni a helyére és a székemelő első próbálkozás után feladta a szolgálatot, nem müködött! Most nem beszélek arról, hogy az egész termék kivitele minősíthetetlen, ahogy a fiam jellemezné 'sufnituningos', arra mondjuk általában mindig, ami nem szakember által elkészített, nem profi! 
Valójában nem tudtam alaposabb lenni vásárlás előtt, mert csak a rendelés után lehetett látni a visszaigazoláson, hogy ki is az eladó cég valójában és a panaszoldalt azután tudtam kikeresni, ahol olvastam a véleményeket, amikből kiderült, hogy bizony én is egy áldozat vagyok. Bele sem mertem gondolni, hogy mi lett volna, ha nem én bontom ki először, hanem a gyermekeim Karácsonykor. 
Arról nem is beszélve, hogy milyen kellemetlen volt és udvariatlan a telefonos szolgálatuk női hangja, mikor a hibát bejelentettem és kérdeztem, hogy hová kell visszaküldeni a terméket, kértem a pontos címet, mert ugye a visszaküldési határidő 14 nap volt . A női hang nyers, udvariatlan volt. Megkérdeztem, hogy szabad-e tudnom kivel beszélek? 
A válasz :
- Én nem mondom meg a nevem, nem tartozik rám az ügy, majd továbbitom a panaszát és azok válaszolnak ... -  így képviselte a céget, aki gondolom megbízta az is lehet, hogy maga volt a cég!
A GLS futár minősíthetelen stílusát, hozzáállását még itt megjegyezném, felkerült a nem ajánlanám senkinek listámra! 
(linkekre feltétlen egy kattintást!)


2022. december 26., hétfő

©Hallmark: Ezüst csengettyűk (2005) - teljes film magyarul

2022. december 25., vasárnap

©Céline Dion et René l'histoire d'un couple star TMC - 16.01.2016


p.s... Extraordinaire documentaire, merci beaucoup ❤💯