PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France

2023. április 28., péntek

©BIPH'ART © MI A MAGÁNY?...

 „Két kezed van és, ahogy egyre idősebb leszel rájössz arra, hogy az egyik arra való, hogy magadon, a másik pedig arra, hogy másokon segíts.” 

– Audrey Hepburn –

Saint-Tropez

... a virtuális világunk eltűntette a magányt ... két kezünkben tartott mobil megváltoztatta a lélek útját ...

 

p.s... Mi a magány? Tulajdonképpen egy olyan érzés, lelkiállapot, amelyet szinte mindenki átélt már hosszabb-rövidebb ideig.

A magány érzése sokszor társulhat unalommal is. Ezen segíthet, ha nem tervezzük meg teljesen az életünket – vagyis hagyunk teret az újdonságnak, valami véletlenszerű dolognak is. Kipróbálni egy új hobbit, elmenni egy olyan helyre ahol még nem jártunk – mind-mind segíthet, hogy ne érezzük magunkat annyira egyedül. Nem beszélve arról, hogy egy új hely felfedezésekor vagy akár egy egyedül megtett utazáson új ismeretségeket is köthetünk, új embereket is megismerhetünk. (Forrás!)

2023. április 26., szerda

©BIPH'ART * SAINT-TROPEZ UTCÁIN SÉTÁLVA...

 




p.s... Saint-Tropez utcáin sétálni számomra mindig egy olyan időtöltés, amit szeretnék a végtelenségig megnyújtani... keskeny utcák a régi városrészben nyugalmat árasztanak, mesélnek a régi halászfaluról...vannak olyan dolgok az életemben, amit nem tudok megunni, akárhányszor megtörténhet velem... ez, az egyik... Neked vajon van-e ilyen...?
Letölthető fotók/ download photos/ https://www.alamy.com/portfolio/ilonabarnabiphotonews

2023. április 25., kedd

©27 (2023) directed by Flóra Anna Buda * 76e Festival de Cannes * La compétition des courts métrages

 
 
Directed by : Flóra Anna Buda Produced by : Miyu Productions Genre: Animated film - Runtime: 10 min 38 seconds Production year: 2023 Alice is 27 years old today. Even though she is suffocating a bit, she still lives with her parents and tends to live in her dreams to escape her dreary everyday life. After a psychedelic party on a factory roof, she has a serious drunken bike accident. Will this give her the courage to become an adult? (Forrás!)

*