PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France

2019. november 23., szombat

©Christine & The Queens at the Guggenheim with Dior: Behind The Perfomance

2019. november 22., péntek

©Schober László a sportolók és nem sportolók igazgyöngy masszőre 1955.03.25.-2019.11.20. 🖤...

... amikor megláttam a Facebook hírvonalán a cicás fotóval, rögtön nyomtam egy piros szívet, mert nagyon megörültem, hogy látom... azt gondoltam, hogy épp csak szusszannak egyet... ez egy kedves fotó... utána olvastam a szomorú hírt... nagyon megrendített, el kezdett potyogni a könnyem ... Sobiról azt gondoltam, hogy örökké élni fog... szerettem, ahogy maszírozott... és közben állandóan dumált útjairól és kérdezett... ez persze nem mindig esett jól, de sosem szóltam érte... az egy óra elteltével kezei alól mégis feltöltődve, frissen indultam az utamra és erőt adott a nehéz percekhez hosszú éveken át... kiváló masszőr volt és #igazember!... sokat nevettünk együtt és viccelődtünk, de azt gondolom, hogy nemcsak én mondhatom ezt el... közvetlen, kedves, hatalmas szívű ember volt... sosem éreztem negatív rossz érzést, pedig elég hosszú ideje ismertem... még a VASAS pályáról 1995 körül talán vagy még előbb ... most eszembe jutott, hogy évekkel ezelőtt Ő vette meg Tőlem a 190E Mercedesemet, jókezekbe került, imádta, dédelgette és ahogy beszélt Róla úgy éreztem, hogy még hozzám tartozik... nehezen váltam meg tőle, szerettem, biztonságot adott... vagy ahogy szólított... sosem feledem itt zeng most is a fülemben és látom mosolygós kerek arcát : 
- ICUKÁM MIVAN VELED? MIKOR JÖSZ? MÁR RÉGEN LÁTTALAK... készültem... elindultam sokszor, de valahogy elakadtam... azt gondoltam van erre még időm... időnk...
BÉKE LEGYEN VELED DRÁGA SOBI!🖤

2019. november 21., csütörtök

©Festival de Cannes Nov, 2019

La Festival de Cannes Film Week de Hong Kong a été rendue possible grâce à Pierre Lescure, président du Festival de Cannes ; Thierry Frémaux, délégué général du Festival de Cannes et Adrian Cheng, fondateur du K11 Group et vice-président exécutif de New World Development. Elle s’inspire du Festival de Cannes en partageant les œuvres des plus grands artistes internationaux lors d’une célébration qui met la créativité, la culture et le cinéma à l’honneur.


BIPHOTONEWS EVENTS

2019. november 18., hétfő

©Egy anya segélykiálltása sérült gyermekéről...


Nagyon szomorú...😓
Mi jár a fejedben Ildikó? A Facebook mindig felteszi ezt a kérdést és ma úgy döntöttem el is mondom. Aki ismert tudja hogy van egy sérült gyermekem. Történet a következő....
Márciusban a havi 32.000 ft-os ápolási díjat megemelték kb. a háromszorosára és átkeresztelték GYOD-ra (Gyermek Otthongondozási Díj). Októberben kaptam egy levelet, hogy egy szakértő kijön házhoz és megvizsgálja a gyerek önellátási képességét. Ez abból áll hogy a lakásban tud-e önállóan étkezni, öltözni és tisztálkodni. Hát persze hogy tud!!! Hisz én marha mindig arra tanítottam,, neveltem hogy valamilyen szinten ellássa magát, mivel eljön az idő hogy nem leszek mellette. Itt követtem el a hatalmas baklövést. Meg tud csinálni magának szeletelt kenyérből egy szendvicset, tud melegíteni a mikróban egy bögre tejet, nem kell felöltöztetnem és egyedűl használja a wc-t. Ezek tükrében a szakértő megállapította hogy önellátásra képes. Tegnap megkaptam a határozatot, hogy 2019.dec.31.-ig még kapom ezt az összeget, utána semmi. Kérhetem újra a fent említett hatalmas összegű ápolási díjat, amihez ismét kiküldik majd a szakértőt. Az dühít hogy ők egy tollvonással áthúzták KÉT Igazságügyi Orvosszakértő véleményét hogy a gyerek önálló életvitelre képtelen. Nem ismeri a pénz értékét, az időt, nem tud venni magának egy zsemlét, nem tud önállóan közlekedni mert a saroknál már eltéved, nem tud magának főzni, késsel ön- és közveszélyes, állandó felügyelet alatt kell tartani. Emiatt esélyem sincs elmenni bárhová dolgozni, ami mellesleg max. napi 4 óra lehetne. De az a lényeg hogy a lakásban önállóan tud közlekedni. Tudom hogy nagyon sok család, szülő van most ugyanebben a helyzetben és egyszerűen tehetetlenek vagyunk. Mert a hülye szülőnek az az érdeke hogy a gyereke valamit meg tudjon tenni egyedül. De kérdezem: ha nem vásárolok be vagy nem főzök és mosok akkor mi lesz azzal a gyerekkel? Kb. koszos ruhában döglik éhen, de lényeg hogy el tugja magát látni. Remélem hogy minél többen megosztjátok, akkor talán eljut az illetékesekig. Aki ugyanebben a szituban van ő is írja le, nem panaszképpen, de akkor talán elindul valami pozitív változás. Kösz ha türelmesen végigolvastad, bár lehet kicsit zavaros, de kérlek oszd meg ha teheted.


2019. november 17., vasárnap

©Hová tart az életed?


BIPHOTONEWS

©Az ember, aki a Gattyán sztori mögött van - riportfilm


BIPHOTONEWS EVENTS

©Visszajöttem Magyarországra 6 millió dollárral


BIPHOTONEWS EVENTS