KENYÉR, PIZZA SÜTÉS, FILMNÉZÉS, OLVASÁS, ZENE
La Cuisine Gourmet
Le beurre n'est pas l'apanage des Normands. A Echiré, dans les Deux-Sèvres, une coopérative fabrique à la main et dans des barattes en bois un beurre de luxe qui se vend dans le monde entier.
Échiré vaj története ...
Etyi – hivatásos életművész, gasztró tudós és utazó blogger
Magyar sikerek a Los Angeles-i Nemzetközi Liszt Zongora és Ének Versenyen
BIPHOTONEWS YOUTUBE CSATORNÁJA
Saint Tropez, France 2021. április 29. (csütörtök)
p.s... tudod, miért írom így ki a helyet és a dátumot remélem... ha még sem, akkor most figyelj... több, mint egy éve itt vagyok ebben az országban egyedül, családom nélkül... hiányoznak ez normális érzés gondolom, nem kell erről sokat írnom... ez a karantén megbomlasztja az agyát az embernek, akár milyen nagyszerű adottságokkal is látta el a természet Golf du Saint Tropez-t, nem utólsó sorban engem... meg a másik gondolat az volt persze, hogy visszanézve könnyebb lesz a rendszerezés, mert ekönyv lesz belőle, hamarosan... addig is maradj itt velem, nézd a filmjeim, némelyik már egészen jól sikerült vagy olvasd a legújabb sikereket, amit magyar barátom fia elért a mostani helyzetben, igaz virtuális, de hát így élünk már évek óta, csak mostanában erősítették meg a tudatunkban ezt... vagy Etyi írásait az életről, némelyiken jókat lehet röhögni, az sosem árthat... La Cuisine Gourmet konyhájában mindig valami meglepetés készül... és, ha ez még mindig nem elég Neked, akkor nézz be a BIPHOTONEWS fotógalériájába, utazz egyet fotóim által (katt.ide!), üzletembe költsd el a pénzed, hiszen ezért találták ki és örömöt is ad, ami az immunrendszered erősítheti talán (katt.ide!)... láthatod, az élet folytatódik, ahogy a francia mondaná "La vie reprend"...
Welcome / ÜDV / Dobrodosli / Bienvenue
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése