PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France

2023. augusztus 11., péntek

©MONACO MONTE-CARLO POLO CUP 2015. ESEMÉNYEN KÉSZÜLT FOTÓ "A" EMLÉKÉRE... #ilonabarnabiphotonews

 

Photo © #ilonabarnabiphotonews
Monte-Carlo Polo Cup 2015&Madleine Couture  eseményről a fotó album itt!                            PHOTO © #ilonabarnabiphotonews 


p.s... a Facebook oldalán tegnap este előbukkant egy fotó, ami Monte-Carlo Polo Cup 2015. évében megrendezett varázslatos esemény hangulatát tükrözte vissza... az első sajtófotós emlékeim közé tartozott Franciaország Cote d'Azur Saint-Tropez-tól - Monaco-ig átélt hihetetlen csodás, de mégis valódi történeteimből... majd szomorúan olvastam, számomra borzasztó hírt, ami teljesen elhomályosította az akkor ott átélt különleges pillanatokat... Monaco Monte-Carlo fényűző, #milliárderektől hemzsegő életstílusát, amit valljunk be őszintén sokunk álmában megjelent már... valahogy nem mindig akarjuk meglátni a csillogás mögötti #valóvilágot, mert talán így egyszerűbb és sütkérezünk ameddig csak lehet a mesés világ fénysugaraiban... "A." most eszembe jutott a mindenki felé irányuló figyelmes, kedves viselkedésed és a váratlan vélemény nyilvánításod mögött megbújó magányod...  a fotó albumomat lapozgatva megelevenedtek ezek a boldogságot tükröző, életteli pillanatok... milyen kár, hogy a valóság már más, legalábbis a rémes hírt olvasva...

 

Monte-Carlo Polo Cup 2015&Madleine Couture  eseményről a fotó album itt!

 

... hallani véltem "A." humorral teli, vicces, de mégis igaznak tűnő történeteit, a szebbnél szebb magyar modellek, híres sztárok, gazdag üzletemberek gyűrűjében... ez a közeg azt gondolom, így utólag is, hogy mindenkiben elindított egy halvány #reménysugarat akaratlanul is a vágyak megvalósítása felé...  úgy tűnt kívülről mostanáig, hogy NEKED ez sikerült !?! ...

#ilonabarnabiphotonews

Monte-Carlo Polo Cup 2015 teljes fotó album itt!


 *

 

"Az ismert sztárügyvéd, Somos Zoltán elmondása szerint az éjszakai életből ismerte az elhunyt férfit, minden este ott volt valamelyik ismert szórakozóhelyen, rengeteget buliztak együtt. Mint mondta, a férfi látszólag rendkívüli jómódban élt, több luxusautót is fenntartott. 

„Mindennap járt edzőterembe is, odafigyelt magára, igazi aranyélete volt. Utolsó találkozásunkkor is beszélgettünk, de nem panaszkodott semmire” – tette hozzá.

A lap beszámolója szerint a férfi környezetében élők úgy tudják, üzleti problémái lehettek, azt viszont nem tudják elképzelni, hogy önszántából ugrott a Dunába. A BRFK az üggyel kapcsolatban azt közölte: idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért büntetőeljárást sem indítottak.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található!

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon." (Forrás!)

 

Nincsenek megjegyzések: