Ingrédients :
-chocolat noir 200g
-oeufs 4
-farine 40g
-mascarpone 250g
-sucre glace 75g
glaçage :
-chocolat noir : 100g
-beurre : 50g
Cuisson 25min/150°
-_-_-_-_-_-_-_-
0:00 • Introduction
0:45 • choco bain marie
1:00 • mascarpone
1:22 • choco/mascarpone
2:10 • œufs
2:45 • sucre glace
3:10 • farine
3:40 • verser dans le moule
4:15 • cuisson
4:30 • glaçage
4:45 • étaler glaçage
6:00 • déco
6:20 • fin
BIPHOTONEWS EXCLUSIVE * BIPHOTO * BIPHArt * NFT * ADS * Art Deco Saint-Tropez #artforsale contact: artdecosainttropez@gmail.com
BIPHOTONEWS EXCLUSIVE * PHOTOGRAPHY*BIPHArt * ADS * ART DECO SAINT-TROPEZ - BIPHOTO STUDIO BUDAPEST
*Photography since 2006* on the other side of the camera * My creations reflect traces of my photos and imagination, some using artificial intelligence, digital art, acrylic, canvas, paper (mixed media)* @ilonabarnabiphotonews
BIPHOTONEWS by ALAMY Download Pro.Photos / Télécharger Photos / Letölthető Pro.Fotók
2023. március 28., kedd
©Gâteau au chocolat de Cyril Lignac
Labels:
Cyril Lignac,
Gateau au Chocolat
Budapest, Hungary
83990 Saint-Tropez, Franciaország
BIPHART * ADS Art Deco Saint-Tropez * BIPHOTONEWS * Photography...since 2006 existed on both sides of the lens... "My creations reflect traces of my photos and imagination, some using artificial intelligence NFT."
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése