Ingrédients :
-chocolat noir 200g
-oeufs 4
-farine 40g
-mascarpone 250g
-sucre glace 75g
glaçage :
-chocolat noir : 100g
-beurre : 50g
Cuisson 25min/150°
-_-_-_-_-_-_-_-
0:00 • Introduction
0:45 • choco bain marie
1:00 • mascarpone
1:22 • choco/mascarpone
2:10 • œufs
2:45 • sucre glace
3:10 • farine
3:40 • verser dans le moule
4:15 • cuisson
4:30 • glaçage
4:45 • étaler glaçage
6:00 • déco
6:20 • fin
PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France
BIPHOTONEWS by ALAMY Download Pro.Photos / Télécharger Photos / Letölthető Pro.Fotók
2023. március 28., kedd
©Gâteau au chocolat de Cyril Lignac
Labels:
Cyril Lignac,
Gateau au Chocolat
Budapest, Hungary
83990 Saint-Tropez, Franciaország
BIPHOTONEWS EXCLUSIVE MESÉLŐ FOTÓK event, travel, street, food, nature, art, fashion photography // Alamy Live News * download pro.photos // BIPH©ART digital art dimensions...since 2006 existed on both sides of the lens... #ilonabarnabiphotonews #barnainciilona
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése