BIPHOTONEWS EXCLUSIVE * PHOTOGRAPHY*BIPHArt * ADS * ART DECO SAINT-TROPEZ - BIPHOTO STUDIO BUDAPEST

*Photography since 2006* on the other side of the camera * My creations reflect traces of my photos and imagination, some using artificial intelligence, digital art, acrylic, canvas, paper (mixed media)* @ilonabarnabiphotonews

2024. január 31., szerda

©A leggyorsabb kenyér percek alatt! Egészséges és hihetetlenül finom!

 
A kenyér receptje és hozzávalói: 
2 evőkanál cukor. 9 gramm élesztő. 300 ml meleg tej. Jól összekeverni. 1 tojás.
 
450 g búzalisztet, fokozatosan adjuk hozzá. 1 teáskanál sót. Keverjük össze a hozzávalókat. Adjuk hozzá a maradék lisztet. Folytassa a tészta dagasztását. 30 g puha vaj. Gyúrjunk lágy tésztát. A tésztát letakarjuk és 1 órát kelesztjük. Egy 22 cm átmérőjű tepsit kikenünk vajjal. Kenje meg az asztalt növényi olajjal. Formázz egy golyót. Készítsünk finom puha kenyeret! Helyezze a kenyeret a tepsibe. Fóliával letakarjuk és meleg helyen 30 percig kelesztjük. Csinálj lyukakat a kenyérbe. Lekenjük tojással. Megszórjuk szezámmal. A kenyeret 180°C-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések: