BIPHArt * ADS * BIPHOTONEWS EXCLUSIVE * PHOTOGRAPHY

*My creations reflect traces of my photos and imagination, some using artificial intelligence, digital art, acrylic, canvas, paper (mixed media)* @ilonabarnabiphotonews #biphart

2021. március 18., csütörtök

©EGY FALAT PROVENCE KARANTÉN IDEJÉN... BIPHOTONEWS GALÉRIÁN ÁT, SAINT TROPEZ SZŐLŐBIRTOKIG...

#ilonabarnabiphotonews
#ilonabarnabiphotonews


p.s... ma egy fotómmal megint több az Alamy BIPHOTONEWS GALÉRIÁMBAN 16195. ... felfogtad, az egér gombját minimum ennyiszer kellett lenyomnom ahhoz, hogy ez a galériám napról-napra többet mutasson Neked, ha errejársz... 190 esemény és még a felénél sem tartok... az utóbbi időben nem változtatok semmit a fotóimon, szeretem a természetes fényében az eredetit publikálni... tudom, tudom ezt minden fotós vagy nem fotós saját akarata... rendben van ez így... a fenti képen 8 esemény sűrítve, mindegyik mögött egy felejthetetlen élmény számomra, talán másoknak is... most, hogy van időm erre többször nézegettem és azt kell mondanom, de őszintén, mint mindig, hogy meleg jó érzés tölt el és egy kicsi büszkeség is, hogy ezt mind átéltem... na nem siránkozok, ne gondold, csak visszatekintettem egy pillanatra... minden kornak, korszaknak megvan a szépsége és, ha célod van, akkor az "út" folytatódik... úgy tűnik végtelen...?

Bienvenue / Dobrodosli / Üdv / Welcome
(a linkekre feltételen egy kattintást!)

SAINT TROPEZ SZŐLŐFÖLDJEIN BARANGOLVA
... 2021. tavaszán úgy tűnik, az út végtelen...

*

Brioche mousseline brioche légère

Ingrédients :

– 500 g de farine

– 20 cl de lait

– 70g de sucre

– 50 g de beurre

– 2 œuf

– 10g de levure de boulanger

déshydratée

– 1 c.à.c de sel

– 1 c.à.c de vanille liquide

Pour la dorure :

– 1 jaune d’oeuf

– 1 c.à.s de lait

  •      Sucre perlé

Brioche mousseline brioche légère

Ingrédients pour 12 personnes:

  • – 350 gr de farine
    – 2 càs d’eau froide
    – 20 gr de levure de boulanger
    – 70 gr de sucre en poudre
    – 170 gr de beurre fondu
    – 1 càc de sel
    – 4 oeufs entiers





 

Nincsenek megjegyzések: