PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France

2023. január 8., vasárnap

©HÁZILAG ELKÉSZÍTHETŐ ARC RÁNCTALANÍTÓ * VÉGRE, NEM KELL HOZZÁ MEGVENNI VALAMILYEN AJÁNLOTT CSODASZERT...

 


Mit kell figyelembe venni, mielőtt ezt a maszkot használod?

A kezelés hihetetlenül erős, ezért este végezd, ne menj utána napra.
Extra érzékeny bőrűek, csupán egy kis mennyiséget használjanak először, lássák, hogyan reagál a bőr. Ily módon elkerülhető az allergiás probléma.
Másnap reggel is használj fényvédőt a kezelés után.


Összetevők:

  • 2 evőkanál méz,
  • 1 evőkanál natúr joghurt,
  • 5 aszpirin tabletta.

Elkészítés: Először is törd össze az aszpirin tablettát apróra. Majd adj hozzá mézet és joghurtot és keverd össze alaposan.

Használata:
Hideg vízzel jól megmosod az arcod, mielőtt alkalmazod ezt a maszkot. Ezután egy kis törülközőt, áztass be vízbe, majd helyezd a mikrohullámú sütőbe 30 másodpercig.

Ezután vedd ki a törülközőt a mikrohullámúból, tedd az arcodra 10 percig, így a pórusok megnyílnak ezáltal a maszk jobban felszívódik. Majd töröld meg az arcod, kend fel a maszkot és hagyd az arcodon 30 percig. Mosd le az arcodról langyos, tiszta vízzel és a szokásos arckrémedet használhatod.

Megdöbbentő lesz a végeredmény! (FORRÁS!)

*

p.s... ezt most találtam, de még nem próbáltam, így a javaslatom most még kérdőjel... de érzésben azt gondolom, nem veszíthetünk, ha kipróbáljuk, így ma megveszem a hozzávalókat... ha visszatérsz erre az oldalra, megtalálod majd a véleményemet... remélem jókat... vagy, ha te előbb kipróbálod örülnék, ha megírnád nekem...

@ilonabarnabiphotonews

Nincsenek megjegyzések: