Barco Beach Sainte Maxime © #ilonabarnabiphotonews |
Barco Beach Sainte Maxime 2021 03 04 @ #ilonabarnabiphotonews |
Sainte Maxime Snack my Snack @ #ilonabarnabiphotonews |
Barco Beach Sainte Maxime © #ilonabarnabiphotonews |
Barco Beach Sainte Maxime 2021 03 04 @ #ilonabarnabiphotonews |
Sainte Maxime Snack my Snack @ #ilonabarnabiphotonews |
Cap Camarat, France 03 03 2021 Photo © #ilonabarnabiphotonews |
p.s... Cap Camarat, France 2021. március 03.
... évek óta nézegettem a Pampelonne Plage tengerpartjáról a homokban heverészve a hegy tetején magasló világító tornyot, a Phare de Cap Camarat, ha szemben állsz a tengerrel jobbkézre esik a több kilométer hosszú strandok végén ... elindultam már többször, de kicsit távolinak tűnt, így mindig visszafordultam... mostanában karantén idején az a szokásom, hogy minden nap ellátogatok egy úl helyre, amire eddig nem volt időm... különösebben nem tervezem meg ezeket a kirándulásokat, megyek a szívem után, ha érted, hogy most miről beszélek... a Route des Plages az egyik kedvenc utam, itt mindig valami újat fedezek fel, így volt ez tegnap is... a Chateau Volterra szőlő földjeit már bejártam egyszer a kastély mögötti borkóstolónál megpihentem, de akkor nem mentem magasabbra...
|
...biztosan oka volt, de már nem tudom mi... én egyszerűen, csak úgy gondolom, hogy akkor még nem érdemeltem meg... jellemző erre a vidékre, amiért többek között imádom, ha letérek a főútról mindig valami csoda tárul elém, hát ez a hely is olyan volt és ezt fokozta a tegnapi hegycsúcson elém táruló látvány és a mezei virágok édes illata, ami lágyan átölelt, hasonlót képzelj el, mint a fenti fotómon láthatod, ahogy a tengert körbefonja a növényzet vagy fordítva, ha neked az jobban tetszik...
Cap Camarat, France 03 03 2021 Photo © #ilonabarnabiphotonews |
Cap Camarat, France 03 03 2021 Photo © #ilonabarnabiphotonews |
Cap Camarat, France 03 03 2021 Photo © #ilonabarnabiphotonews |
Welcome / Bienvenue / Üdv / Dobrodosli
– 100 g de sucre.
– 2 œufs.
– 1 sachet de sucre vanillé.
– 1 pot de yaourt nature.
– 70 g de farine.
– 2 cuillères à café de levure chimique.
– 70 g de beurre.
– 5 pommes.
– 1 bouchon de rhum.
– 1 pincée de sel.