BIPHOTONEWS EXCLUSIVE * PHOTOGRAPHY*BIPHArt * ADS * ART DECO SAINT-TROPEZ - BIPHOTO STUDIO BUDAPEST

*Photography since 2006* on the other side of the camera * My creations reflect traces of my photos and imagination, some using artificial intelligence, digital art, acrylic, canvas, paper (mixed media)* @ilonabarnabiphotonews

2019. március 3., vasárnap

©Szentendre Karnevál 2019... igazi farsangi hangulat!

... a Dunapart melletti kicsi művész falu megtelt a farsang hangulatával a hétvégén ... fánkok, kolbászok, sült bordák, kürtös kalács, csepegtetős hatalmas szelet kenyerek, sajtok és füszerek sem maradtak le kicsik, nagyok örömére. A főtéren a hangulatot  a színpadi produkciók, zenék emelték magasabb fokra. Igazi karnevál, farsang hangulat, Velencére emlékeztető álarcok, ruhák. Jó volt közöttük, köszönet!


p.s. ...Szentendre utcáján sétálva egy másik programra igyekezve, de nem lehetett kihagyni a meglepően látványos europai minőségű jelmezeket, a farsang hangulatát, megkóstolni a kiváló farsangi fánkot és egyebeket... majd  lencsevégre kapni! 
Ehhez hasonlót eddig még nem lehetett tapasztalni,  legalábbis BIPHOTO nem találkozott még Magyarországon,  főleg nem Szentendre művész városkában, ami Saint Tropez után a másik kedvenc helye ... 
... a képen látható baloldali jelmezestől a fotózás előtt az engedélyt megkaptam és hálásan köszönöm, egy élmény volt! 
Egy hét áll rendelkezésre kérni a fotók megtekintését, jpg. kisformátumban igényelhető, ami limitált mennyiségű! email)
Az eseményről a fotók nem megrendelésre készültek, figyelembe véve a nemzetközi jogszabályokat erre vonatkozóan! 



 BIPHOTONEWS

#NetIMAGESPolice 
Image ID: RW2NFG
Image ID: RW2NFJ
Image ID: RW2NB5
Image ID: RW2NDX
Image ID: RW2NBW
Image ID: RW2NBB
Image ID: RW2NAC
Image ID: RW2NF0
Image ID: RW2NC7
Image ID: RW2NC6
Image ID: RW2NFA
Image ID: RW2NF5
Image ID: RW2NF1
Image ID: RW2NFE
Image ID: RW2NBD
Propriété de ©BIPHOTO, il est interdit de publier!


Háttéranyag:
2019. március 21. p.m 14:08 
2019. március 21. delete for Alamy
"Megjegyezni kívánom 2019. március 06-án felszólitást kaptam Öntől messengeren, hogy tegyük elérhetővé a fotókat  az Ön számára egy olyan weboldalon, ahol  el tudja azokat érni!  
Kérésére, nemzetközi bevett szokás szerint, feltöltésre kerültek az Alamy BIPHOTONEWS  archíve oldalára, ami továbbitva lett Önnek.

2018. március 3-án  a BIPHOTONEWS (Egy kattintás ide és a p.s. részt értelmezni!) esemény hírportálon, majd a Facebook Barna Ilona BIPHOTONEWS  hivatalos weboldalain, ahonnan  átírányítva lett az érintetteknek is!) ajándék (ingyen!)  reklám jelent meg erről az eseményről, figyelembe véve,  hogy én is magyar vagyok és ismerem a lehetőségeket ezen a területen is! Minden egyes magyar hírközlésemnél kapok engedélyt erre a francia társamtól és az ajándék kisméretü jpg fotók továbbítására az érintettek felé, ha igényt tartanak rá. Eddig ez jól működött, a telefon beszélgetésünk alkalmával közölte, hogy erről még sosem hallott és nem volt tudomása. Sajnálattal, ledöbbentem hallgattam, hogy ez még nem egyértelmü ebben az országban, de akkorra már az eredeti CR2 anyagot (eredeti felvételek!) továbbitottam a francia társam felé és nem rendelkeztem azok felett, így ajándékozni sem tudtam Önnek!

Eddigi esemény fotózásaim (2006 év - Capri Hollywood Filmfesztival - Saint Tropez Voiles, Bravade - Cannes Film Fesztival - Monaco Polo Cup, F1, MC Fashion  - Párizs  Le Chateau de Grosbois Galope - Paloznaki Jazzpiknik Balaton  - Első magyar filmdíj Budapest …stb.) során még nem volt arra példa, hogy valaki kérte volna töröltetni a BIPHOTONEWS Ilona Barna archíve oldaláról a fotóját, ellenkezőjét igen, de efelett sem én döntök személy szerint! Főleg nem ilyen remekműveknél, mint ahogy Ön is mondta a telefonban! 
Mai nap megnéztem a Facebook weboldalát … ledöbbentem! Magáról olyan remekművet fotóztam, amire eddig büszke voltam és még a francia társam is elismeréssel volt felé! Engedélyt kaptam Öntől ott a helyszínen, hogy lefotózhatom! Most azért nemcsak csalódott, de szomorú is lettem… 

Ennyit tudtam tenni eddig, korrektül, becsületesen! Hivatalosan az Alamy megkeresi az érintett feleket az Ön bejelentése után, nyilvánossá válik és kiértesíti az érintett feleket! 
Megjegyezném, hogy eddig ezek a fotók senkit nem érdekeltek, nem volt visszajelzés! Nem gondolom, hogy ez a jövőben változna! 

A 2. csatolmány nagy felbontásban lett átküldve az előző levelemnél, a rendszere vagy mobilja nem tudta fogadni éppen ezért vagy lassan tölti be várni kell!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jövőben az  érintett fotók nem használhatók semmilyen formában nyilvánosan! 
©BIPHOTONEWS tulajdona!
Jogtalan használat esetén az idevonatkozó Ptk § az irányadó!

Köszönjük megértésüket.

2019. február 28., csütörtök

©SZTÁROK IS ÍGY FOGYNAK LE, CSOPORTOSAN KÖNNYEBB!

Tavasszal elvesztett kilók Andi Csoportjával!
PHOTOGRAPHY by BIPHOTONEWS (DOWNLOAD)

Márciusi csoportos fogyókúrák

Már sok-sok vendégnek bevált fogyókúrára invitállak!
Az ár kedvezménye abból adódik, hogy csoportban kezditek el!
Így tudom Én kedvező áron adni NEKTEK!
4 csoport indul, minimum csoportonként 2-3 fővel!
Amit tudnod kell:
1. A napi táplálkozási metodikát én adom, személyes állapot felméréssel. Sőt, csomagválasztástól függően, még az ételt is és a táplálék kiegészítőket!
2. Minden csomagban van több alkalom testkezelés, hiszen a hirtelen beindult zsír és salakanyag kiválasztást, támogatnunk kell, helyi kezelésekkel! Zsírt bontunk és kötőszövetet feszesítünk .
A testkezelések személyre szabottak, hiszen nem vagyunk egyformák!
Nézd át, gondold át, melyikkel tudsz azonosulni, majd ne késlekedj, jelentkezz!
Foglalás, egyeztetés telefonon: 06302786431
2019. február 28-ig 50% előleggel, le tudod foglalni a programot. A többit március 5-ig kezdéskor kell kifizetned!
Telefonon átbeszéljük a részleteket!
Lássuk:
2019. februári 4 hetes csoportos fogyókúra programok:
1.  OGX ganoderma gombás fehérje szerelmeseinek
Program tartalma: 1 doboz OGX, napi táplálkozási leírás, kontrollmérések, 6 alkalom személyre szabott 1 és ½ órás testkezelések.
Várható eredmény: 4 hét alatt átlag 4 kg csökkenés
Ára: 70.000Ft

2.  Gyomorszűkítő program a kínai masszázs szerelmeseinek
Program tartalma: 4 hetes gyomorszűkítő program ételei: levesek, kekszporok, csokik, pufik, palacsinták stb stb. (egészséges fogyókúrás ételek), 6 alkalom személyre szabott 1 és ½ órás testkezelések, kontrollmérések.
Várható eredmény: 4 hét alatt átlag 4 kg csökkenés
Ára:90.000 Ft

3.  Totál-brutál ÜTŐS fogyókúra  program
Program tartalma: 1 doboz OGX, 4 hetes gyomorszűkítő program ételei: levesek, kekszporok, csokik, pufik, palacsinták stb stb. (egészséges fogyókúrás ételek), 8 alkalom személyre szabott 1 és ½ órás testkezelések, kontrollmérések.
Várható eredmény: 4 hét alatt: 4-6 kg csökkenés
Ára: 110.000Ft

4.  ÚJ MIAOMEI fogyókúra program:
Program tartalma: 4 hetes gyomorszűkítő program ételei: levesek, kekszporok, csokik, pufik, palacsinták stb stb. (egészséges fogyókúrás ételek), 8 alkalom személyre szabott 1 és ½  órás testkezelések, kontrollmérések.
4 hét -10 kg több ruhaméret csökkenés várható!
Januári csoportunk átlagban 2 hét alatt 3,5-4,5 kg-ot fogyott!!
Ára: 150.000Ft


Gyere, csináljuk együtt csoportban!
Várunk!
Konzultációra bejelentkezés!
 Tel.: 06302786431

Baráth Andrea
Andiel BeautyGarden
1023. Budapest, Török u.4. 1/12.
Tel.:06302786431

2019. február 27., szerda

©Close up Portrait Digital Photography BIPH'VL18

Close up Portrait Digital Photography (click)

©Le Président du Jury du festival de Cannes 2019 Alejandro González Inarritu


„A pályám kezdete óta a cannes-i fesztivál fontos nekem. Megtisztelve érzem magam, és boldog vagyok, hogy idén visszatérhetek, és nagyon büszke arra, hogy a zsűri elnöke lehetek. A filmművészet a bolygónk ereiben folyik, és annak pedig ez a fesztivál a szíve” – idézte az ötszörös Oscar-díjas rendezőt a fesztivál közleménye.


„Ez az első alkalom, hogy mexikói művész vezeti a cannes-i fesztivál zsűrijét. Cannes-ban minden filmnek helye van és a Babel rendezőjén keresztül a teljes mexikói filmművészetet ünnepelni fogja a fesztivál”- írta közleményében Pierre Lescure, a fesztivál elnöke és Thierry Frémaux művészeti igazgató.
Le réalisateur mexicain Alejandro González Iñárritu sera le Président du Jury du Festival de Cannes dont la 72e édition se tiendra en mai prochain.

Download Photos
(71e Festival de Cannes)

2019. február 26., kedd

©Talk Talk Renee - R.I.P Mark Hollis

2019. február 25., hétfő

©91. OSCAR DÍJKIOSZTÓ #ÖNKIFEJEZŐ, #MESÉLŐ RUHAKÖLTEMÉNYEIBŐL ...

2019
.., mint úgy általában egyik érdekessége az Oscar Díjkiosztónak, hogy vajon melyik divatházat képviselik a meghívott hírességek a #REDCARPET felvonulásukkor ... ebben az évben is voltak különlegesen extravagánsak, elvarázsoltak, önkifejezőek, amik magukért beszéltek ... néhányat kiragadtam a VOGUE oldalairól ... (...több info itt!)

La 91e cérémonie des Oscars, qui avait lieu dimanche à Hollywood, n'a pas été dominée par un film mais a vu plusieurs longs métrages se détacher, principalement «Green Book», «Bohemian Rhapsody» et «Roma». (forrás!)


... a színész, énekes által kiválasztott ruha elmondása szerint tükrözi identitását ...

91th OSCARS AWARDS THE DRESSED CELEBRITIES ON THE RED CARPET....
"I’ve always been inspired by fashion. My grandmother, my mom—they were always stylish. I grew up loving fashion, but there was a limit to the ways in which I could express myself. When you’re black and you’re gay, one’s masculinity is in question. I dealt with a lot of homophobia in relation to my clothing choices. [Even] when I had my first working contract at A&M Records, I was silent for a long time. I was trying to fit in to what other people felt I should look like. When I landed a role in Kinky Boots, the experience really grounded me in a way that was so unexpected. Putting on those heels made me feel the most masculine I’ve ever felt in my life. It was empowering to let that part of myself free."





2019. február 24., vasárnap

©Le Club 55 Golf du Saint Tropez, France "Prince Paysan" ...

Marc Tempier 2019 01 24 Le Club 55 © BIPHOTO -7352.jpg
Un ‘‘Prince paysan’’ à Pampelonne
Un Prince qui s’appelle Patrice…
Tout a commencé en 1947, lorsque le père de Patrice, Bernard de Colmont (qui fut le premier occidental à entrer en contact avec les Indiens Lacandons en 1935), tourne pour gagner un peu d’argent un documentaire à bord d'un pailebot, un bateau à voiles majorquin qui assure le transport des oranges en Méditerranée. Une tempête de mistral les oblige à s'abriter dans la baie de Pampelonne. Bernard, subjugué par la beauté des lieux qui étaient à l’époque déserts, décide de revenir avec sa famille. « N’est-ce pas l’endroit idéal ? » rétorque-t-il à ses amis du Club des Explorateurs avec lesquels il a voyagé dans le monde entier. « Il n’y a pas d'araignées, ni de serpents mortels, pas de requins, ni de lions, pas de choléra, ni de tsunami… et nous sommes en France, dans une démocratie. »
Après avoir occupé pendant plusieurs étés une cabane de pêcheurs sur la plage de Bonne terrasse, Bernard acquiert en 1954 deux parcelles de terrain au bord de la mer, à l'endroit où les Américains, sous les ordres du Général Patch, ont débarqué pour libérer la France. Sa femme Geneviève est furieuse que son mari qui vient de toucher un petit héritage ait acheté un bout de plage remplie de mines laissées par la guerre alors qu’elle n'a pas de quoi offrir des pull-overs neufs à leurs garçons de 9 et 6 ans. Mais elle aime son homme alors ils quittent la Haute-Savoie et s'installent pour vivre à l'année, sans eau, ni électricité, sous des tentes puis dans trois cabanes en bois que Bernard a dessinées et fabriquées.
Dès les beaux jours, leurs amis pique-niquent au cabanon. Très rapidement, Geneviève leur propose de s'occuper de l'intendance des repas. Un jour de 1955, l'équipe du film de Et Dieu créa la femme avec Brigitte Bardot, qui n'a que 19 ans et n'est pas encore une star, croit qu'il s'agit d'un restaurant et demande à Geneviève si elle peut leur faire la cuisine pour 80 personnes pendant trois semaines. Ça l'amuse terriblement. Elle aime les gens de talent. Pour preuve, elle voulait devenir aviateur, ses parents n'étant pas d'accord, elle a réussi à travailler (bénévolement) pour l'explorateur Paul-Émil Victor. Alors elle dit oui. Elle n’a pas de four. Peu importe ! Elle fait cuire les rôtis dans celui du boulanger. Le film terminé, Roger Vadim et Brigitte Bardot reviennent. Et amènent leurs amis, réalisateurs, comédiens, écrivains, chanteurs, tous les artistes de Saint-Germain-des-Près qui font le Saint-Tropez des années 50. Geneviève, issue de la grande bourgeoisie, n'est pas impressionnée. Le soir, on dîne, on danse, c’est l’endroit où il faut être. Mais tout le monde n’est pas admis. Le Club 55 est né.

Pendant ce temps, Patrice grandit dans, sur et sous l'eau. À 8 ans, son père l'émancipe de façon complice : « À ton âge, les jeunes Lacandons apprennent à fabriquer leurs arcs et flèches pour se nourrir, et bien, toi, fais la même chose ! » Après l'école, Patrice part sur sa ‘’cocotte’’, un joli petit dériveur en acajou, pêcher et dormir derrière le Cap Camarat à l'endroit où la Méditerranée est si transparente que les pierres sont bleues. À 15 ans, Patrice a un rêve : devenir paysan et châtelain comme son cousin de Montfort l'Amaury chez qui il travaille plutôt que d’aller au lycée, aucun prof ne pouvant remplacer le savoir de son père qui lui a tout appris. Mais la vie en décide autrement. Lorsque Patrice a 17 ans, Bernard est obligé de vendre l’une des deux parcelles afin de réunir l’argent nécessaire pour construire une « vraie » maison en pierres (qui est aujourd’hui celle sur laquelle le restaurant est adossé). Patrice ne supporte pas cette injustice. Pourquoi son père si brillant n’a pas les moyens de garder le lieu qu’il aime le plus au monde ? Le lieu de son enfance. Furieux, il part travailler à Paris. Mais sa mère atteinte d’un cancer décède. Son père ne s’en remet pas et tombe à son tour malade. Avant de mourir, il demande à Patrice de revenir. Patrice qui a alors 24 ans reprend avec son frère aîné Jean et leur jeune sœur Véronique le Club 55. Et l’ouvre sur l’extérieur, en restant cependant vigilant sur l’attitude des nouveaux clients qui, pour seul parrainage, doivent émettre des ondes positives.
Patrice tient à garder le même état d’esprit que celui de ses parents, c’est à dire un endroit où rien ne bouge, ni ne change, avec la même cuisine authentique et familiale que celle de sa mère, ratatouille, poisson sauvage grillé amené chaque matin par les pêcheurs locaux, feuilleté de Ramatuelle, et les mêmes principes : Ici le client n’est pas le roi… parce qu’il est un ami et La cuisine n’est pas faite par le patron.
Très rapidement, le Club devient cosmopolite et le rendez-vous incontournable des rois, des stars, des hommes d’affaires ou d’état en vacances, mais aussi celui de Jack Nicholson, de Sylvester Stallone, de Bono, de Naomi Campbell, de Kate Moss, de Sarah Ferguson pour ne citer qu’eux. Ici, pas de paparazzi, juste un photographe attitré qui ne vend ses photos qu’aux personnes qui sont représentées dessus ! Patrice crée le mouvement et donne le rythme aux employés, impressionnante chorégraphie rodée au centimètre près afin que personne n’attende et soit accueilli comme à la maison. C’est ce qui fait le charme du Club 55 dont Patrice devient le Prince. Un Prince humble qui n’oublie jamais de s’amuser : un jour où deux clients font un pari sur la rapidité de leurs voiliers respectifs, d’emblée, il créée (en se souvenant de sa petite ‘’cocotte’’) une course de bateaux, la Nioulargue, qui devient le must des courses de Méditerranée.
Quelques années plus tard, Jean vend ses parts à Patrice. Le restaurant s’organise désormais pour servir des quantités importantes de repas. Quand on demande à Patrice combien exactement ? Il répond en souriant qu’ils sont dans du déraisonnable ! (en réalité jusqu’à 1000 couverts par jour). Puis il ajoute (toujours en souriant) que l’idée n’est pas de battre des records, mais de faire plaisir à toutes les personnes qui veulent venir déjeuner, comme avec les amis qui s’invitent et qui sont plus nombreux que prévus, on ne les met pas dehors, on se débrouille pour les asseoir et les nourrir.
Patrice construit le mobilier avec le bois flotté qui s’est échoué sur le sable après les tempêtes, et pose sur les tables des nappes bleues, douces et délavées (dans la même tonalité que les matelas de la plage), ainsi que des fleurs... bleues… Plus les matières ont vécu, plus elles respirent la joie de son passé de jeune garçon libre et aventurier, et lui indiquent qu’il peut continuer de vivre dans la mémoire de ses parents sans angoisse puisque rien n’a changé, plus Patrice est heureux. Il investit toute son énergie, sa passion, son temps, son amour des relations humaines dans le Club 55 qui ne désemplit pas et reste ouvert pratiquement toute l’année, excepté les trois mois d’hiver. Patrice est chaque jour au cœur de son restaurant. Il est le cœur du Club 55. Tout le monde l’appelle Patrice. L’embrasse. Lui serre la main. Lui explique sa dernière folie ou son divorce. Il se souvient de tout et de tous. Rit. Blague. Tout en apportant une chaise supplémentaire ou en servant une tarte tropézienne, il raconte le Bailli Pierre-André de Suffren ou le voyage de noces de ses parents qui ont descendu en kayak les fleuves Green et Colorado. Il lui arrive aussi parfois de se mettre en colère et de demander aux indélicats de ne plus revenir. L’endroit devient mythique. On se sent unique et privilégié d’avoir la possibilité d’y déjeuner. C’est le seul lieu où les clients remercient le patron en partant.
En 1993, il rachète enfin la parcelle que son père avait été obligé de vendre et construit des cabanons pour que les habitués puissent séjourner de façon aussi authentique que lui, enfant, sur la plage. Mais malgré sa réussite, son rêve de devenir paysan et châtelain ne le quitte pas. Il cherche des fermes dont les terres seraient intactes et n’auraient jamais été en contact avec les pesticides et autres semences modifiées. Partout. Même dans les Alpes de Haute-Provence. Jusqu’au jour où une famille lui propose d’acheter la ferme de leurs parents. Ils ne veulent la céder qu’à Patrice de Colmont car ils savent qu’avec lui, celle-ci ne changera jamais. Son rêve se réalise enfin, et dans des conditions idéales, la ferme des Bouis est située à cinq minutes du Club 55. Il y installe des chevaux, des ânes, des chèvres, des chiens, qui peuvent contempler, au travers des oliviers, le Cap Camarat, derrière lequel se trouvent ses belles pierres bleues. 
Aux Bouis, il fait pousser un potager, des olives et des vignes, fait son vin, son huile et livre le Club 55 en légumes et fruits évidemment bios, toujours dans sa philosophie de faire le plus naturel possible : « Moins on s’éloigne de la nature, moins on se trompe » ajoute-t-il en vous fixant de ses yeux verts. Sur le menu, le label « bio » n’est mentionné nulle part. Patrice préfère éduquer en laissant à chacun la possibilité de découvrir et d’apprécier. En effet, ses clients séduits par la qualité et le goût délicieux des tomates ou radis de ses fameux paniers de crudités l’assaillent de questions. Alors, Patrice prend une grande inspiration et raconte le maraîchage sans tracteur mais avec des chevaux de trait, les semences reproductibles, le danger des OGM, la permaculture, le composte, la résilience écologique, l’influence de la lune, la vision holistique. Il est intarissable. L’idée de Patrice est de sensibiliser ses clients dont certains, financiers ou industriels, sont de gros acteurs de la pollution mondiale, à l’agroécologie, non pas en leur donnant des leçons, mais en leur montrant, par son expérience réussie de prince paysan, que c’est possible. Qu’il est possible de respecter la terre et l’humain. Alors pourquoi ne pas essayer ? les questionnent en silence ses yeux verts.
Son éthique prend une dimension supplémentaire lorsqu’il découvre en 2011 les mots du paysan écrivain philosophe Pierre Rabhi (dont l'actrice Marion Cotillard est proche) : « Il est temps de prendre conscience de notre inconscience. » « Enfin un homme qui pense comme moi ! » se dit Patrice en dévorant ses livres. Désireux de le rencontrer, il l’invite à donner une conférence sur sa plage. Trois jours plus tard, Pierre téléphone à Patrice : « Je sais que je suis capable de résoudre le problème de la faim dans le monde par l’agroécologie. J’aimerais que tu me rejoignes. » Depuis les deux hommes ont créé ensemble le Fonds de dotation Pierre Rabhi. Et Patrice lui a fait rencontrer Léonardo di Caprio. « Pierre, que pensez-vous des OGM ? » lui demande celui-ci. « C’est un crime contre l’humanité », répond Rabhi. « Alors nous allons pouvoir continuer notre conversation parce que je suis d’accord avec vous. » Une réflexion est en cours afin que les trois hommes avancent ensemble.
En mai 2015, Patrice, qui a toujours prôné la patience et la sagesse, concrétise le plus excitant de ses rêves : l’acquisition du Château de la Mole (où a grandi Antoine de Saint-Exupéry, l’auteur du Petit Prince). Le projet est de faire de cette demeure historique une « villa Médicis » de l’agroécologie pour susciter des rencontres et transmettre le savoir, ainsi qu’une ferme comme au XVIIIème siècle, dans le souci d’un écosystème naturel qui préserve la biodiversité.
Au printemps 2016, le potager est planté et trois mois plus tard, les premiers légumes fournissent le Club 55. En quantité impressionnante ! Qui a dit que le bio n’était pas rentable ? 
À 20 heures, chaque soir, après douze heures de travail intenses, Patrice ferme la porte de son Club 55 et charge dans le coffre de sa voiture une centaine de kilos d’épluchures qu’il apporte à sa ferme des Bouis pour nourrir ses ânes et ses chevaux. Si on lui demande pourquoi il le fait lui-même, il répond d’un air étonné, presque amusé : « À quoi bon avoir des animaux si ce n’est pas pour les nourrir ? » Puis serein, il rejoint à une quinzaine de kilomètres de là son château de la Mole où l’attend le petit Prince qui, la nuit, l’inspire et lui souffle de…, mais chut, c’est leur secret. Un secret de Princes naturalistes prêts à toutes les bontés pour sauver l’humanité. (forrás)

©Sunflower ... napraforgó ... BIPH'Art 2019

Sunflower ... Napraforgó ... BIPH'Art 2019
p.s. ... napraforgó virága mindig a nap felé forditja a "fejét" ... és milyen igaza van... csak így lehet boldogan élni, mindig a fény felé haladva...

2019. február 19., kedd

©R.I.P KARL LAGERFELD (1933-2019)

Legendary Designer Karl Lagerfeld Has Died

R.I.P
THE BIGGEST FASHION DESIGNER 
(1933. szeptember 10., Hamburg - 2019. február 19. Párizs)

A VILÁG LEGNAGYOBB DIVATTERVEZŐJE ISTEN VELED, NYUGODJ BÉKÉBEN!

p.s. ... Saint Tropezban a 35 év alatt, nem találkoztam Karl Lagerfeld #divatdiktátoron, a világ legnagyobb divattervezőjén kívül hasonló híres emberrel, aki olyan méltósággal, szerényen "viselte" zsenialitását, mint Ő! Mély fájdalom, hogy már emlék a találkozás, de nagyon kedves emlék marad! Köszönöm, a fotókat örök hálám, tiszteletem! [BIPHOTONEWS]
KARL LAGERFELD
(1933. szeptember 10., Hamburg - 2019. február 19. Párizs)
R.I.P
THE BIGGEST FASHION DESIGNER
Karl Lagerfeld s'est éteint. Le Kaiser de la mode, directeur artistique des maisons Fendi (depuis 1965) et Chanel (depuis 1983), a rendu son dernier souffle ce mardi à hôpital américain de Paris, à Neuilly-sur-Seine. (FORRÁS!)
R.I.P



Virginie Viard veszi át a kreatív alkotás területét, de egy biztos, hogy Karl Lagerfeld pótolhatatlan! (forrás)


... végakarat ...

Archive download

2019. február 16., szombat

©7. Halfesztivál Budapest ... Saint-Tropez vintage hangulat 2019.02.16.

7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Váraljai Gábor méhész kiváló gyógynövényes mézeit kipróbáltam és a konyhámban landolt, megvásároltam.  A torkom azóta most tényleg sokkal jobb,  az első kiskanál után ugy éreztem végre kapok rendesen levegőt és már alig köhögök, pedig előtte... jajjj ... a kóstolót feltétlen!
7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Váraljai Gábor méhész gyógynövények mézeit ki ne hagyd kipróbáltam kiváló és
gyógyító hatásu volt

főleg a propoliszos, egy kiskanál és máris ugy érzed meggyógyultál a náthából... 
Hetedik alkalommal rendezték meg ezt a különleges, francia vintage hangulatú  fesztivált, ahol a halak mellett helyet kapott még a méz őstermelőktől, a fára nyomtatott digitális technika művészete, a sült ropogós halak, haltepertő, halászlé, sütik, rétesek, a boldogi  fánkok, felett több időt töltöttem, mert mégiscsak Jászfényszaru közeléből származik, ahol születtem. Néztem és hallgattam a történetét, majd a BIPHOTONEWS riportban hamarosan... kürtöskalácsok, gyógyító parajdi só,  pecsétviaszgomba, ami ritkaság még sosem láttam immunerősitó, daganatos betegségekre ajánlott, halas lepények sütését sajnos nem tudtam kivárni, de hamarosan... és még sorolhatnám a végelenségig. Jó idő volt, leszámítva, hogy február 16-t írunk. A napsütésben padokon a szabadtérben mindenki örömmel falatozgatott... a háttérben nem messze vidámpark gyerekeknek... hát kész öröm volt látni a Dunapart megtelt emberekkel... mindenki kedves volt és készséges, nagyon köszönöm, egy élmény volt! Sok sikert!
7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Pecsétviaszgomba immunrendszer erősitésére, daganatos betegségekre ajánlott...
Szondi Kristóf gombatermesztő


7. Halfesztivál Budapest, Angéla Sajtműhelyéből a sajtok emlékeztettek a Saint-Tropezi piac sajtjaira © BIPHOTONEWS 

7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Kürtöskalács több helyen, nézz körül utána válaszd ki, hogy melyik a szimpatikusabb
illatuk fenséges volt...

7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Kürtöskalács több helyen, nézz körül utána válaszd ki, hogy hol eszel...

7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Óriási kondérban, üstben a halászlé kifogyhatatlan...

Download Photo
7. Halfesztivál Budapest, 2019. február 16 © BIPHOTONEWS
Óriási üstben a halászló fortyogott, úgy tűnt kifogyhatatlan...


7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Igazi halászlé, vörösborok üstökökben gőzölögve várják a vendégeket... 




7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Parajdi só az élet sója

7. Halfesztivál Budapest, 2019 február 16 © BIPHOTONEWS
Váraljai Gábor méhész gyógynövények mézeit ki ne hagyd kipróbáltam kiváló és gyógyító hatásu volt
főleg a propoliszos, egy kiskanál és máris ugy érzed meggyógyultál a náthából...