PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France

2020. augusztus 5., szerda

©DÉZSY ZOLTÁN FILMRENDEZŐ 2020 NYÁR MEGLEPETÉSE FILMPREMIER MA 20 H ...


"– Egy szerethető, nézőcsalogató mozi lesz a Tíz perc múlva három, melynek története egy festmény körül forog. Egy útikönyvíró találkozik egy festőnővel, aki éppen a tihanyi apátságról szóló képén dolgozik. Az írónak eszébe jut, hogy ezt a képet már látta valahol – a nagyszüleinél. De hogy lehet ez, hisz az a kép 1938-ban készült, akkor hogyan festheti meg most a festőnő? E rejtély körül forog a film – mondta lapunknak Dézsy Zoltán filmrendező, aki elárulta, hogy többek között a Tihanyi Bencés Apátságban, a tihanyi levendulásban, a kompon, a Vaszary-villában és a Vinárius Borházban, meg persze Budapesten forgatták, illetve forgatják a filmet." (forrás)

p.s. ... most érkezett hír, hogy ma este 20h kihagyhatatlan program ígérkezik Dézsy Zoltán filmrendező, újságíró barátom filmpremierje, amit a Youtube jóvoltából kényelmesen fotelből otthon nézhetek... nézhetünk!

Álarc nélkül

CHARLIE

A tíz perc múlva három c film dala

Főszereplő: 

 ... milyen jó érzés innen a távolból is, Saint Tropez kellős közepéből a találkozás, igaz virtuálisan, de így is azt gondolom nagyszerű élményben lesz részem Bravó! & Köszönet! ... Büszke vagyok, hogy a barátikörömben mindig vannak kellemes meglepetések, tehetséges emberek, akik szebbé teszik a  világunkat!... Köszönöm az infót és akkor ma #maradokotthon feltétlenül, minden esetre előtte úszom egyet a tenger hűs vizében és egy pohár francia pezsgővel ünneplem az est fénypontját! ... Neked, Nektek is ajánlom! ... akkor ma este legyünk együtt megint! ... [BIPHOTONEWS]

Nincsenek megjegyzések: