PHOTOGRAPHY * BIH'ART * BIPHOTONEWS directly from Saint-Tropez, France

2020. december 13., vasárnap

©REINKARNÁCIÓ avagy MEDITÁCIÓBÓL ÉRKEZŐ INFORMÁCIÓ, A SÓGOROM TUDATÁBÓL...

 Reinkarnáció


"A test szöveteit alkotó sejtekben a testre jellemző információkat tartalmaz a DNS-lánc. Amikor az ember meghal, és testének anyaga visszakerül a közös szerves anyag készletbe, felszívódik a gombák, növények, férgek testébe. Itt más szervezetek táplálékaként van jelen és vándorol az egyik faj testéből a másikba. Ha a DNS-nek van olyan részlete, ami hordozza az emberré válás kódját, előbb-utóbb emberré válik.

Mennyi időnek kell eltelni, hogy az ember ismét ember legyen? Az anyag, ami alkotja, végig járja az utat, ami a célhoz vezet. Magával viszi az összes tapasztalatot, amit más fajok tagjaként szerzett. Ha meggondoljuk, hogy a vírusok nem élő anyagok, lényegében csak információk, lehet, hogy a belőlük származó információk alapján szerveződnek az élő szervezetek. 

Arra gondolok, hogy a DNS is szervetlen anyag, mint a vírusok örökítő anyaga. Ezért lehet évszázadok múlva a maradványokból kinyerni az emberre jellemző adatokat. Vannak a DNS-nek olyan szakaszai, amikkel csak az ember rendelkezik. Ezt abból gondolom, hogy a főemlősökétől csak néhány százalékkal tér el az emberi DNS. Sőt a mindenevők is nagyon hasonlítanak hozzánk. Ilyen pl. a sertés.

Elképesztő mennyiségű örökítő anyag került a felszínre pl. az I. Világháborúban, ahol az ellenséges csapatok egymással szemben beásták magukat és lőfegyverekkel öldösték egymást anélkül, hogy akár néhány métert is előbbre jutottak volna. Az eltemetett áldozatokat a tüzérségi tűz újra a felszínre hozta, ahol rágcsálók, férgek és dögevők tápláléka lett. Vagy a temetők felszámolása során rengeteg örökítő anyag kerül vissza a körforgásba. Ez az anyag előbb-utóbb bekerül az emberi testekbe is. Az, hogy mennyi idő telik el két emberként való megjelenés között, nem számít. Azért sem, mert nem tudjuk mi az idő. A mi számunkra csak valami, aminek a mérésére órákat használunk és érzékeljük a múlását. Legtöbbször két esemény közötti távolság meghatározására használjuk.


Meditációból érkező információ

(Érzékszerveken túli észlelések)


Bizonyítottan létező információk, amelyekre nincs magyarázat. (Vélhetően a kvantum világgal kapcsolható össze, de erre semmi bizonyíték nincs.) Mindenkivel előfordul, hogy felhív valakit és ő azzal kezdi a mondandóját, hogy éppen rád gondoltam, fel akartalak hívni. Még inkább bizonyíték, amikor megérezzük, hogy valaki néz, hátra fordulunk és egyenesen a szemébe nézünk. Ez már nem mások magyarázkodása, vagy véletlen egybeesés, hanem személyes élmény, amire nincs magyarázat.

Akik foglalkoznak meditációval, sokkal bonyolultabb eseteket is átélnek. Saját példámmal hozakodok elő. Nagyon erős és élethű történet jelent meg bennem arról, hogy kb. 2000 évvel ezelőtt siheder legénykeként Petrában éltem a mai Jordánia területén. Édesanyám egyedül nevelt egy fennsíkon található, mesterségesen készült, kisméretű, kb. 3x2 méteres sziklába vájt barlangban. Pontosan tudom, hol volt a víztároló, ahonnan hordtam a vizet. Azt is tudom, hogy milyen ösvényen lehet elkerülni a hosszú utat. Itt nehezebb feljutni a dombra, de sokkal rövidebb úton. Van emlékem édesanyám haláláról és arról a szokásról, hogy a halottakra, miután vászonba csavarták őket, rátorlaszolták a kis üreget, amit lakásnak használt. Emlékem van valamilyen hosszúkás háromszögletű tárgyról, amit az ajtón belül a falnak támasztottak.

A települést elég jól ismerem, annak ellenére, hogy nem jártam ott. Jó lett volna egyszer elmenni oda, hogy ellenőrizem a tudásomat, valóság-e vagy csak a képzelet játéka?

Az előzőekben leírtak, már, mint a testünk anyagának újra szerveződése, mintha valamilyen reális magyarázatot adhatna, de van egy olyan körülmény, ami ennek ellene szól. Még pedig az, hogy ez az érzékszerven túli észlelés a jövőre is vonatkozik. Valamikor Korzikán fogok élni egy nagyobb, természetes barlangban. Két feleségem és több (talán három) gyermekem lesz. Láttam magam egy telepatikus erősítő telefonnal beszélgetni valakivel, amint éppen a barlanglakás bejáratánál álltam. Nem vagyok biztos Korzikában, de a talaj vörös színe és a fenyőfák kérgének különleges színe, amit utólag egy filmben láttam, tökéletesen illik a tájra. Erre nincs magyarázat, mert az emlékek csak a múltban keletkezhetnek.

Minden esetre igaz, hogy a jelenlegi életemben is vonzódok a földalatti élethez. Ha még egyszer élhetném az életemet, nem törekednék a társadalmi elvárások teljesítésére. Vennék magamnak egy hektárnyi bozótos, erdős, jó fekvésű domboldalt, befúrnék egy megfelelő méretű üreget az oldalába, és ott alakítanák ki egy életteret. A megtermelődő növényzet ellátná az én és az állataim szükségleteit, a megtermelődő ürülék ellátná a növények szükségleteit, a napsütés megtermelné az energia szükségletet, a csapadékvíz gyűjtése megadná a vizet. Az pedig, hogy mások hogyan vélekednének erről az életmódról, nem érdekelne. Nem azért dolgoznék, hogy adót fizessek, ezzel más érdemtelen embereket tartsak el, hanem azért, hogy valódi szükségletemet megtermeljem. Most öreg koromra láttam meg, hogy csupa öncélú, semmire sem jó, nagyrészt szükségtelen lim-lommal vettem körül magam, s ennek az volt az ára, hogy egész életemet szükségtelen, megfeszített, fegyelmezett munkával töltöttem. Mindezt azért, hogy megfeleljek a társadalmi elvárásnak.


Meg próbálok levezetni egy talán logikus folyamatot.

Az ember, mint Isteni alkotás.


Egy nőivarú egyed petefészkében keletkezik egy olyan mag, amely tartalmazza az utód, későbbi DNS-ének felét, amely az anya testének nőnemű fele. Ez a fél DNS szervetlen anyag, egyfajta sav, ami értelemszerűen nem élő szervezet.

Egy hímivarú egyed heréjében keletkezik egy olyan sejt, amely tartalmazza a test későbbi DNS-ének másik felét, ami az apa testének hímnemű fele. Ez a fél DNS sem szerves anyag, csak információt tartalmazó szervetlen.

Amennyiben ez a két kezdemény egy szexuális aktus után találkozik, az anya méhében, kialakul egy szerves mindkét DNS-felet tartalmazó sejt, ami képes önmaga sokszorozására (zigóta). A kezdemény már az anya DNS-étől független, az apa örökítő anyagát is tartalmazó sejthalmaz. A továbbiakban az anya szervezetének irányítása alatt, s az ő DNS-étől függetlenül jön létre a gyermek. Testének anyaga a DNS-e is az anya táplálékából kerül a szervezetébe. Születése után a saját táplálkozása során fejlődik, az örökítő anyagát is ő állítja elő. Hét évenként teste sejtjeinek elhasználódása miatt az agyának egy kis részét kivéve, teljes teste kicserélődik. Ez a folyamat is a táplálkozás során szerzett anyagokból megy végbe. Ezek az anyagok más élő szervezetekben jönnek létre és tartalmazzák azok DNS-ét is. Tartsuk szem előtt, hogy ez a test már az anya méhében kifejlődöttnek, s hét éves koráig saját táplálkozása által létre jött testnek a másolata. Ez az újjá szerveződési folyamat normál esetben élete során tízszer megismétlődik. Ezt én úgy látom, hogy mintha egy nyomtatóban másolnánk egy képet és mindig a másolatot másolnánk. Az ötödik másolat már nem is hasonlítható az eredetihez. Már a gyermek születésekor kb. tíz mutációt tartalmaz. Ha élete során tízszer kicserélődik, az már száz mutáció. Azon kívül, hogy élet körülményei, lehetőségei is befolyásolják a fejlődését, szerintem a felhasznált élelmiszerek is meghatározóak. A miatt, hogy élő szervezetekkel táplálkozunk, a világ közös szerves anyag készletéből, biztosra veszem, hogy régvolt emberek maradványai is szerepelnek az étlapon. Azért, mert a növények felhasználják a talaj szerves és szervetlen összetevőit, a gazdasági haszonállatok a növények anyagait, és az ember a növények és a haszonállatok anyagait.

Az indította el bennem ezt a gondolatot, hogy a gyermek kialakulása és ez a sokszoros kiszámíthatatlan másolat véghezvitele közben milyen változások történnek a szervezetében és a külső hatások milyen változásokat okoznak szellemi körülményeiben. Azon gondolkodom, hogy az élelemmel felvett DNS-ek miként alakítják a testünket, arra jutok, hogy elkerülhetetlen a régi emberek örökítő anyagának hatása a mai emberre. Azért gondolom, mert az emberi DNS fennmarad a test halála után is. Ezért tudja a tudomány több ezer éves testek DNS-ét vizsgálni. Ha a természetben szokásos hatásfokkal számolunk, egy ember élete során legkevesebb tíz tonna élelmiszert fogyaszt. Ebben a mennyiségben sok emberi DNS is lehet, s eredményezheti régi emlékek felsejlését.

Most 2020. szeptember végén éppen egy koronavírus járvány közepén vagyunk. Nem tudjuk mi lesz a végkifejlet, mert nincs gyógyszer vagy megelőző vakcina. A járvány az idősebb, általában krónikus betegséggel küzdő embereket pusztítja. A fertőzöttek mortalitása 2% körüli.

Sok orvos, kutató, gyógyszervegyész dolgozik azon, hogy védelmet hozzon létre a vírussal szemben. Éppen ma hozták nyilvánosságra, hogy a vírus nemcsak úgy terjed és fertőz, hogy beépül a testünk sejtjeibe, hanem úgy is, hogy a sejt környezetét elsavasítja és ezzel saját képére formálja a sejt örökítő anyagát. Tehát a puszta jelenlétével fertőz. Ha egy vírus képes erre, akkor a DNS is képes, mert az is egy örökítő anyag és az összetétele is hasonló a víruséhoz.

Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a Föld, mint egy rendkívül intelligens élőlény önvédelemből szabadította ránk a vírust. Azon kívül, hogy az emberek számát csökkenti, a gazdaságot is visszaveti, mert akadályozza az utazgatást és a társadalmi kapcsolattartást."

(Sógorom)

Download Photos click here!


*

p.s. ... 2020. március 15-e az első karantén kezdete, amit követett a második ősszel... nemcsak itt, hanem az egész világban, ezt már írtam Neked... ennek köszönhetően, azért írom így, mert velem igazán jót tett, tudod mire gondolok itt.., óvatosságra intett az elmúlt napokban történtek, másképpen fogalmazok, mint úgy általában... tehát, Saint Tropez-ban rekedtem és 9. hónapja nyaralási élményben van részem... tudom, ez nem lesz mindenkinek annyira szimpatikus, de ez van, legalábbis velem ez történt...hidd el megérdemlem... legközelebb pontosabban kérem az UNIVERZUM-tól, amit szeretnék, hogy megvalósuljon az életemben, mert nem gondoltam, hogy ilyen áron kapom azt meg, hogy itt szerettem volna élni hosszabbtávon... azért azt tudnod kell, hogy többször próbáltam visszautazni Budapestre, de mindig törölték a járatomat... aztán egy idő után nem erőlködtem, elfogadtam a sorsomat... családtagjaim után hiány érzetem, honvágyam nincs különösebben a technikának köszönhetően, ha vágyom a beszélgetésre velük akkor a Facebook messengeren keresztül elérem őket vagy az archív felvételeimbe belelapozok és utána érzésben olyan, mintha velük lettem volna személyesen... tudom ... tudom ez egy kicsit más, de nincs sok választási lehetőségem, ezt te is tudod pontosan és nemcsak én vagyok így ezzel...na, ebből azt akarom kihozni, hogy legutóbb a Sógorom és Nővérem virtuális találkozásából a fenti eszmecsere született, csak azért, hogy tudd az eredetét...

#ilonabarnabiphotonews

(linkekre feltétlen egy kattintást!)

Nincsenek megjegyzések: