... ezt, ne hagyd ki sorozatomból! ...
..., mert nincs jobb annál, amikor beülsz egy kiszemelt, ínycsiklandó éttermi vitrin nézelődése után a
RONIN BAR-ba és azt kapod, amiben reménykedsz, a legkiválóbb falatokat a Japán Konyha remekeiből! ... és mivel eléggé kíváncsi vagy a kérdéseidre a választ közvetlenül a tulajdonostól Kádár Tamástól hallhatod, ezekből egyet idéznék, miután megkérdeztem mi vezérelte...:
- "Igazából nem is szerettem a halat, de amikor Londonban jártam és az életem ugy hozta, hogy egy Suchi bárban dolgozhattam, arra gondoltam, amit ott megtanultam, sikerült elsajátítanom, szívesen megmutatnám, megkóstoltatnám itt mindenkivel Budapesten."
Ezzel a mozdulattal szeretettel nyúlt a ton és lazac felé és máris a világ egyik legjobb késével hajszálvékony szeleteket vágott és helyezte a rizs tetejére...
Őszintén mondhatom, kiváló volt, talán a legjobb, amit eddig ettem, az avocados maki kiütéssel győzött! Gratulálok és köszönöm!